Een succesvol 1-2-tje is zo gemaakt

De juiste combinatie, meerwaarde voor jouw klant

Je levert kwaliteit. Zodat jouw klant tevreden is en jij trots kan zijn op je werk. Door jouw vakmanschap sta je in de competitie al op voorsprong! Je weet dat het beste eindresultaat afhangt van de ondergrond, juiste combinatie van producten, laagdikte en wensen van je klant. Wanneer je de juiste voorstrijk op de ondergrond aanbrengt en dit combineert met het gewenste gips, ontvang je 100% prestatiegarantie van Knauf. Het kiezen van het juiste systeem, vaak een voorstrijk met een gipspleister, en dit verwerken volgens onze richtlijnen noemen we KnaufZeker. Dat is zekerheid voor jezelf én voor je klant, aantoonbaar via een handig certificaat. Dát is extra scoren!

De juiste combinatie 

Check in 4 stappen welke gips en voorstrijk ideaal zijn voor jouw klus. Samen voor het beste resultaat!

Naar de gipswijzer

Direct contact

Heb je een vraag over KnaufZeker of wil je advies? Neem contact met ons op.

Telefoon:  030 247 33 11 
E-mail: knaufzeker@knauf.nl 

KnaufZeker Prestatiegarantie

Combineer de juiste producten van Knauf, verwerk deze volgens onze richtlijnen en ontvang KnaufZeker prestatiegarantie. Dit houdt in dat Knauf de hechting van het pleisterwerk op de ondergrond 100% garandeert. Zo geniet je klant langer van een prachtig eindresultaat. En komt jouw vakmanschap optimaal tot zijn recht.

Een certificaat maak je gemakkelijk zelf! Doorloop in 4 stappen de gipswijzer, kies jouw producten en ontvang het certificaat in je mailbox.

 

Maak je certificaat


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97

Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht