Expertise

Een bedrijf met een missie

Knauf heeft een duidelijke missie: als bevlogen ondernemersfamilie versterken wij de bouw met verrassende oplossingen die onze klanten succesvoller maken.

Dat betekent dat we ons de afgelopen jaren van alleen een producent in afbouwmaterialen hebben ontwikkeld naar een partner die meedenkt. En bovenal oplossingen biedt die passen bij de uitdagingen in de bouw van nu. Dat kan alleen als we ons continu bezig houden met Trends & Innovatie. Ons samen sterk maken voor de bouw met diverse partners. De vakkundige adviezen van onze technische collega’s spelen hier een belangrijke rol in. En natuurlijk het persoonlijk contact met onze adviseurs in het veld. Tot slot zijn onze systemen onderbouwd met onafhankelijke rapporten zodat de vereiste prestaties gegarandeerd kunnen worden.

Maar niet in de laatste plaats vertalen we onze missie naar het versterken van de bouwprofessional. Iedere dag opnieuw. Met bijvoorbeeld onze PFT machines om professionals lichter te laten werken. We zijn daarbij trots op de laatste innovatie, het arm-ondersteunend exoskelet. Zo kan de professional zo lang mogelijk gezond aan het werk blijven.

Lees op onze nieuws pagina en bij de referentieprojecten hoe alle Knauf collega’s hun kennis en expertise iedere dag weer inzetten om de bouw te versterken. En niet in de laatste plaats onze collega’s.

Nieuws en Projecten

Lees op onze nieuws pagina en bij de referentieprojecten hoe alle Knauf collega’s hun kennis en expertise iedere dag weer inzetten om de bouw te versterken.