Een familiebedrijf

In 1932 legden de broers Karl en Alphons Knauf de fundamenten waarop we nog steeds op voort bouwen: hart voor techniek, kennis van de bouw en de ambitie om het beste te bereiken.

Familiebedrijf in 86 landen

In de jaren 80 namen Nikolaus en Baldwin Knauf het roer over van hun vaders Karl en Alphons Knauf. En inmiddels maakt kleinzoon Alexander Knauf deel uit van het algemeen bestuur. Het familiebedrijf groeide naar de Knauf Groep, met ruim 35.000 medewerkers wereldwijd en meer dan 250 vestigingen in 86 landen.

Familiale karakter

En wat bijzonder is, we zijn nog steeds een familiebedrijf dat het familiale karakter in de dagelijkse praktijk weet vast te houden. Het familiale komt ook nadrukkelijk terug in onze missie & visie, we onderscheiden ons door zowel ondernemend als betrokken te zijn. Dit is geheel in lijn met de gedrevenheid van de broers Karl en Alphons Knauf om klanten vooruit te helpen met producten en diensten van de hoogste kwaliteit. We zeggen niet voor niets: Knauf versterkt de bouw. 

Lokaal ondernemerschap

Wat de Knauf Groep zo bijzonder maakt, is dat ze - als wereldwijde producent - lokaal ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan. Elk land krijgt veel vrijheid om haar producten en diensten aan te passen aan de behoefte van de lokale markt.

Onze vestigingen

Binnen Nederland hebben we drie locaties. In Utrecht bevindt het hoofdkantoor van Knauf Nederland zich. Daarnaast ligt ons distributiecentrum ook in Utrecht. Tot slot ligt onze gipskartonplatenfabriek in Oosterhout.

Meer informatie

Werken bij Knauf

Wil je samen met ons werken aan topkwaliteit producten en diensten? En heb jij, net als Karl en Alphons Knauf en de rest van de Knauf familie, het DNA om de bouw te versterken?

Meer informatie