Dak, buitengevels en -plafonds

De bebouwde omgeving evolueert continu; zichtbaar en onzichtbaar. Het uiterlijk van gebouwen verandert en ook de technische prestaties die nodig zijn om te voldoen aan wensen en eisen van bewoners en gebruikers. Zowel op het gebied van duurzaamheid als voor het comfort en de veiligheid.

Knauf werkt al meer dan 80 jaar samen met architecten om deze nieuwe wereld vorm te geven. We pionieren continu met nieuwe producten, diensten en oplossingen op het gebied van gevelsystemen en rekken de grenzen van het mogelijke op, waardoor gedurfdere ontwerpen en betere gebouwen mogelijk zijn. Door onze expertise en ervaringen te bundelen met die van de architect, veranderen we de manier waarop de wereld bouwt; creatiever, efficiënter maar vooral  duurzamer.

Op deze pagina zijn de verschillende geveloplossingen die Knauf te bieden heeft te vinden. Een breed pakket, van specifieke producten tot en met complete systemen, geïsoleerd en niet geïsoleerd. En van advisering tijdens het ontwerp proces tot en met jarenlange garanties.

Knauf Skin

Buitengevelisolatie

Knauf Skin is het systeem om een gebouw of woning te isoleren waarbij bovendien de gevel prachtig wordt afgewerkt. Knauf Skin kan zowel in nieuwbouw als bij renovatie worden toegepast.
Knauf Aquapanel

Knauf Aquapanel systemen

Cementgebonden en bestand tegen vochtigheid
gevelmaster

Gevelmaster van Masters in de Bouw

Gebruik de tips van Gevelmaster Niels en word onverslaanbaar in je vak.
trajectum college

Gevel referentieprojecten

Knauf denkt mee en geeft uitgebreid advies over de toe te passen materialen in projecten, om zo de ideale ruimte voor de eindgebruiker van het gebouw te creëren. Projecten waar we trots op zijn!
Brandveiligheid

Brandveiligheid bij gevelisolatie systemen

Gevelisolatie wordt gebruikt als een systeem om een gebouw of woning te isoleren en mooier te maken.