Sluit
Menu

Bestellingen en aangepaste leverdata i.v.m. zomervakantie 2020

02 juni 2020

Graag informeren wij u over onze gewijzigde leverdata voor gipsen, profielen en EPS materialen in verband met de zomervakantie dit jaar.

Het is van groot belang dat u tijdig de voorraad op peil brengt zodat u deze periode goed kunt overbruggen.

Mede gezien de Covid-19 situatie is het belangrijk dat wij de orders goed verdeeld over de komende tijd ontvangen waardoor wij gestroomlijnd kunnen blijven uitleveren. Het helpt ons enorm als wij bestelpieken voorkomen. Vandaar ons verzoek orders zo goed als mogelijk te verspreiden over de komende tijd.

Stucgipsen uit België
In verband met de zomersluiting van onze fabriek in Engis is de laatste levering van Belgische gipsen op vrijdag 17 juli 2020. De eerstvolgende levering van Belgische gipsen vindt plaats vanaf maandag 3 augustus.

Ervaring leert dat er vaak laat besteld wordt waardoor de extra orders niet meer tijdig verwerkt kunnen worden. Wij adviseren u vanaf heden uw voorraad voor de zomer stap voor stap op peil te gaan brengen.

Profielen
De laatste levering is op vrijdag 31 juli. Eerstvolgende levering is vanaf woensdag 12 augustus.

EPS
In verband met sluiting van de fabriek is de laatste levering van onze EPS materialen op vrijdag 24 juli. Eerstvolgende levering is vanaf dinsdag 11 augustus.

Wij verzoeken u vriendelijk om met bovenstaande rekening te houden bij het plaatsen van uw bestellingen de komende periode.

Indien u vragen heeft, dan kunt u zich richten tot onze afdeling Verkoop Binnendienst.

Tel.        (030) 247 33 80
E-mail    vb@knauf.nl 

Dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Knauf B.V.