Handboeken

Knauf Handboek Wandsystemen

Het vernieuwde Knauf Handboek Wandsystemen is beschikbaar! Hierin vind je alle wandsystemen die wij aan onder andere geluid-, brand en stabiliteitstesten hebben ondervonden.

Download Handboek Wandsystemen

Verwerkingshandboek Wand- en Plafondsystemen

Zorgvuldige verwerking is een essentiële factor om de prestaties van een systeem te behalen. Daarom dat ons advies niet beperkt blijft tot het selecteren van een wand- of plafondtype. Ook advies over de verwerking en zelfs de mogelijkheid tot inspectie op de bouw horen daarbij. In dit Verwerkingshandboek hebben wij de verwerkingsvoorschriften voor de meest voorkomende wand- en plafondsystemen gedocumenteerd als naslagwerk en hulplijn

Bekijk Verwerkingshandboek

Knauf Brio Brochure

Meer wooncomfort én een verduurzaming van de bestaande woning. Knauf Brio vloerelementen zijn zeer geschikt als basis voor lage temperatuur vloerverwarming. Met de unieke voordelen van de Brio droge dekvloer wordt een woningrenovatie écht interessant!

Bekijk Knauf Brio Brochure

Knauf StucBeton Verwerkingsboekje

Knauf StucBeton is een decoratieve afwerkingspleister met een minimale dikte. Creër in een handomdraai een state-of-the-art betonlook. De verwerking gebeurt handmatig in verschillende lagen. In het instructieboekje leggen we alle stappen in detail uit.

Bekijk StucBeton Instructieboek