Sluit
Menu

Sparen met Knauf Extra

Heb jij moeite met op tijd komen? Neem dan gauw een kijkje in de Knauf Extra spaarshop, want op tijd zijn was nog nooit zo leuk! Met de mooie horloges van Invicta wordt op tijd komen nu wel heel makkelijk. De kortingen lopen op tot zelfs 73% en je ontvangt bij aankoop van een horloge ook nog eens een gratis horlogebox

Met Knauf Extra spaar je razendsnel voor exclusieve producten met flinke kortingen! Daarnaast bieden we enkele gratis Knauf artikelen aan, die je tegen inlevering van enkele spaarkaarten, kunt verkrijgen. Het aanbod in ons Spaarprogramma wisselt regelmatig, zodat er altijd mooie items voor je bij zitten om voor te sparen.

Shop geselecteerde Knauf producten

Shop de geselecteerde Knauf producten
Scan je aankoopbon of factuur, via de website of de Knauf Extra App. Wij checken de factuur en schrijven de zegels bij op je account.
Spaar voor de mooiste kado's. Met 6 zegels is je kaart vol. Met volle spaarkaarten kun je mooie kado’s bestellen. Knauf merchandise bestel je helemaal gratis. Daarnaast vind je in de spaarshop mooie producten van A-merken, die je met flinke kortingen kunt aanschaffen.

Doe mee! Maak eerst je account aan

Meedoen is heel eenvoudig. Je maakt een account aan via de Knauf Extra app, of op de website via de knop hier onder. Vervolgens scan je jouw facturen of aankoopbonnen met daarop de geselecteerde Knauf-producten. Wij checken het even en je krijgt je zegels automatisch digitaal bijgeschreven.

Direct inloggen of een account aanmaken

Ben jij niet degene die de aankopen doet? Vraag jouw werkgever om samen met het bedrijf te sparen! Je werkgever maakt een account aan (en deelt eventueel de inloggegevens met de werknemers) en onderling spreek je af dat elke keer iemand iets kan bestellen voor de volle kaarten. Of spaar bijvoorbeeld voor kleding voor alle collega's!