Sluit
Menu

Inspectieluiken

Het kan noodzakelijk zijn om in brandwerende wanden en plafonds voorzieningen aan te brengen die het mogelijk maken het achtergelegen plenum, ten behoeve van bijvoorbeeld servicewerk aan installaties, te bereiken.

Knauf biedt hiervoor een uitgebreid assortiment brandwerende inspectieluiken, al dan niet afsluitbaar.

 

REVO serie

F-Tec serie

Scheidingswanden

F30, F90

 

Schachtwanden

 

F30, F90

Plafonds

F30, F90

 

 

Of het nu gaat om een scheidingswand, schachtwand of plafond. Voor elke situatie is een perfect te integreren Knauf inspectieluik beschikbaar. Afhankelijk van de beplating en eventuele brandwerendheidseis, kan de keuze worden gemaakt. Enkele varianten zijn standaard uitgerust met Knauf Fireboard voor optimale zekerheid van de brandwerende prestaties. Maar ook in combinatie met bijvoorbeeld geperforeerde Cleaneo beplating of vochtbestendige Drystar of Aquapanel beplating zijn specifieke systemen geschikt.

Compleet advies

Naast adviezen over de opbouw van wandsystemen, kan Knauf ook voorzien in het adviseren over oplossingen voor doorvoeren, aansluitingen, brandkleppen en andere aansluitingen in de wanden zonder verlies van brandwerendheid.

Bij Knauf heeft de afdeling Techniek een actuele database aan uitgewerkte details waarin diverse aansluitingen en doorvoeren staan uitgewerkt. Mocht dit niet direct een antwoord geven op uw vraag, dan zoeken we ook graag voor u verder bij bijvoorbeeld onze partners.