Sluit
Menu

Knauf Akademie

Gezondheid gaat voor alles ook bij de Knauf Akademie.

Knauf volgt uiteraard zoveel mogelijk de coronamaatregelen vanuit de overheid. Trainingen op de Knauf Akademie zijn daarom momenteel niet mogelijk. 

Zodra het weer kan verwelkomen we je graag in onze Knauf Akademie in Utrecht, om je kennis over onze oplossingen te vergroten

Als vakman kan je bij ons terecht voor praktijkgerichte trainingen en cursussen, zodra de maatregelen worden versoepeld. Je maakt kennis met de achtergrond van onze producten. In de praktijkruimte laten Knauf-instructeurs zien hoe je de beste resultaten bereikt en welke combinaties mogelijk zijn. In sommige trainingen ga je ook direct zelf aan de slag.

Trainingen op maat

Wil je een speciale trainingen voor je werknemers? Dat kan! In overleg bepalen we de inhoud, het tijdsstip en duur van de training. Neem voor meer informatie contact op met de Commercieel Technisch Adviseur uit jouw regio.

Contact met onze adviseurs

Trainingsaanbod

Gipsspuitmachines

In één dag leer je werken met een gipsspuitmachine en leer je over de bijbehorende producten. Zodat je straks sneller en gemakkelijker meters kunt maken!

Meer informatie

Vloeren leren gieten met de Ritmo L Turbo Screed

Aan de hand van een theorie- en praktijktraining leert een van onze professionele PFT trainers je alles over het gieten met de Ritmo L Turbo Screed.

Meer informatie

StucBeton

Nieuw van Knauf: StucBeton. Supersnel, supereasy, supermooi. Leren smeren met deze betonlook in een handomdraai? Binnenkort komen data van deze trainingen beschikbaar!

Ben je nu al geïnterreseerd in een Knauf StucBeton training laat het de Knauf Akademie weten. Door middel van onderstaande button kan je een e-mail sturen naar de Knauf Akademie. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Zodra de data bekend zijn, nemen we contact met je op!

Ja, ik heb interesse!

Gipsgebonden Pleisters

Gips is voor jou bekend terrein. Je werkt er al jaren mee en het heeft geen geheimen meer voor jou. Juist dan is deze training interessant om te volgen.

Meer informatie

Cementgebonden Pleisters

Werk jij met cement? Dan is deze training voor jou: je leert over de basis en samenstelling van cement. En de toepassing, voorbehandeling en afwerking.

Meer informatie

Droge Afbouwsystemen

Je maakt kennis met alle typen gipskartonplaten. Van de basiskenmerken van gips tot demonstratie van de gereedschappen met hun toepassingen.

Meer informatie

Brandveiligheid

In deze training leer je alles over de juiste toepassing van onze materialen om constructies te beschermen tegen brand.

Meer informatie

Over Gijs de Jong

Manager van de Knauf Akademie. Altijd goedlachs. Kent de producten van Knauf door en door.