Knauf Avondtraining: Cementgebonden Pleisters

Werk jij veel met cement? Dan is deze training voor jou: Je leert over de basis en samenstelling van cement en hoe je het product moet toepassen, voorbehandelen en afwerken.

Wat is cement precies en hoe wordt het gewonnen? Deze training begint bij dit soort basisvragen, waardoor de de specifieke eigenschappen van cement beter zijn uit te leggen. Van hieruit werken we toe naar de productiewijze en samenstelling van Knauf cementgebonden pleisters. Ook wordt het doel van gevelbepleistering besproken, de eisen waaraan deze moet voldoen en de benodigde voorbereiding. De pleisters die nodig zijn voor de voorbehandeling, de basislaag en de afwerklaag, en de juiste laagopbouw van de totale stuclaag.

De training bestaat uit zowel een theorie- als praktijkonderdeel. In de Knauf Akademie praktijkruimte demonstreert onze specialist de producten. Hierdoor wordt je optimaal voorbereid om de kennis die de training biedt ook in de praktijk toe te kunnen passen.

Onze ervaren stukadoors behandelen zowel de eigenschappen en de verwerking van de verschillende typen pleisters en wisselen hun eigen ervaringen met je uit. Na het volgen van onze training weet je precies hoe je met onze cementgebonden pleisters moet werken.

De training start om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Knauf zorgt voor een hapje en een drankje.

Trainingsdata:

Meld je aan voor:

  • Een gratis professionele training
  • Een training met vakmensen onder elkaar
  • Geen grote groep; ruimte voor individuele aandacht
  • Veel nuttige informatie en tips
  • Een training waar je nog vaak op zal terugvallen

Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht