Sluit
Menu

Knauf Avondtraining: Cementgebonden Pleisters

Trainingen in de Knauf Akademie worden per 2 juni hervat.

Trainingen in de Knauf Akademie worden per 2 juni hervat. Lees hier welke maatregelen we hiertoe voor hebben getroffen.

In deze training leer je de over de basis en samenstelling van cementgebonden pleisters.  We bespreken hoe je het product moet toepassen, voorbehandelen en afwerken. De focus ligt hierbij op buitenstucwerk. 

Wat is cement precies en hoe wordt het gewonnen? Deze training begint bij dit soort basisvragen, waardoor de de specifieke eigenschappen van cement beter zijn uit te leggen. Van hieruit werken we toe naar de productiewijze en samenstelling van Knauf cementgebonden pleisters. Ook wordt het doel van gevelbepleistering besproken, de eisen waaraan deze moet voldoen en de benodigde voorbereiding. De pleisters die nodig zijn voor de voorbehandeling, de basislaag en de afwerklaag, en de juiste laagopbouw van de totale stuclaag.

Naast de theorie over cementgebonden pleisters, demonstreert onze specialist de producten in onze praktijkruimte. Hierdoor wordt je optimaal voorbereid om de kennis die de training biedt ook in de praktijk toe te kunnen passen.

Onze ervaren trainers behandelen zowel de eigenschappen en de verwerking van de verschillende typen pleisters en wisselen hun eigen ervaringen met je uit. Na het volgen van onze training weet je precies hoe je met onze cementgebonden pleisters moet werken en weet je ze te adviseren.

De training start om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Knauf zorgt voor een hapje en een drankje.

Trainingsdata:

Momenteel geen trainingen beschikbaar

Meld je aan voor:

  • Een gratis professionele training
  • Een training met vakmensen onder elkaar
  • Geen grote groep; ruimte voor individuele aandacht
  • Veel nuttige informatie en tips
  • Een training waar je nog vaak op zal terugvallen