Knauf Avondtraining: Droge Afbouwsystemen

In deze training maak je kennis met alle typen gipskartonplaten in diverse uitvoeringen. Vanuit een theoriegedeelte over de basiskenmerken van gips word toegewerkt naar een praktijkgedeelte waarinmaterialen, gereedschappen en hulpmiddelen, met hun toepassingen, worden gedemonstreerd.

 

Wat is gips nu precies en waar komt het vandaan? En hoe worden gipskartonplaten geproduceerd? Het theoriegedeelte van de training Droge Afbouwsystemen behandelt dit soort vragen zodat je optimaal voorbereid bent op diepere theorie en toepassingen in de praktijk. Daarnaast komt de norm EN 520 aan bod; waar moet de plaat aan voldoen qua tolerantie? Alle typen gipskartonplaten worden besproken. Ook de langskant- en kopse kantuitvoeringen worden doorgenomen, inclusief de diverse naadafwerkingsmaterialen.

Onze ervaren specialisten nemen de belangrijkste stappen met je door en wisselen ervaringen met je uit. Zij demonstreren welke gereedschappen er bij de verwerking van gipskartonplaten gebruikt kunnen worden en hoe een wand wordt gemonteerd en afgewerkt. Zo doe je praktijktips op en wordt je optimaal voorbereid om de kennis die de training biedt ook in de praktijk toe te kunnen passen. Tot slot worden de soorten langskantuitvoeringen afgewerkt met de daarvoor bestemde Knauf naadafwerkingsmaterialen.

De training start om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Knauf zorgt voor een hapje en een drankje.

Trainingsdata:

Meld je aan voor:

  • Een gratis professionele training
  • Een training met vakmensen onder elkaar
  • Geen grote groep; ruimte voor individuele aandacht
  • Veel nuttige informatie en tips
  • Een training waar je nog vaak op zal terugvallen

Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht