Sluit
Menu

Knauf Avondtraining: Gipsgebonden Pleisters

Stukadoren is niet jouw dagelijkse werk, maar je klanten vragen je er wel eens om. Dan is deze training ideaal voor jou. Na het volgen van deze training weet jij waar je op moet letten als het gaat om stucwerk en kan jij jouw klanten hier beter in adviseren.

Onze training gipsgebonden pleisters begint bij de basis van gips: wat is het precies en waar komt het vandaan? Door bij deze vragen te beginnen zijn de specifieke eigenschappen van gipsen beter uit te leggen. Hoe komt bijvoorbeeld de hechting van een gipspleister op een steenachtige ondergrond tot stand? Goed stucwerk vraagt om een optimale ondergrond. Met welke hulpproducten kan ik mijn ondergrond optimaliseren? En nog belangrijker; wanneer moet je welke hulpproducten toepassen en waar juist niet? 

Onze ervaren specialisten nemen de belangrijkste stappen met je door en wisselen ervaringen met je uit. De training biedt zowel een theorie- als demonstratieonderdeel. Na het volgen hiervan weet je alles van Knauf gipsgebonden pleisters, voorstrijken en hulpproducten.

De training start om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Knauf zorgt voor een hapje en een drankje.

Meld je aan voor:

  • Een gratis professionele training
  • Een training met vakmensen onder elkaar
  • Geen grote groep; ruimte voor individuele aandacht
  • Veel nuttige informatie en tips
  • Een training waar je nog vaak op zal terugvallen