Knauf Avondtraining: Gipsgebonden Pleisters

Gips is voor jou bekend terrein. Je werkt er al jaren mee en het heeft geen geheimen meer voor jou. Juist dan is deze training interessant om te volgen.

Onze training gipsgebonden pleisters begint bij de basis van gips: wat is het precies en waar komt het vandaan? Door bij deze vragen te beginnen zijn de specifieke eigenschappen van gipsen beter uit te leggen. Hoe komt bijvoorbeeld de hechting van een gipspleister op een steenachtige ondergrond tot stand? Goed stucwerk vraagt om een optimale ondergrond. Met welke hulpproducten kan ik mijn ondergrond optimaliseren? En nog belangrijker; wanneer moet je welke hulpproducten toepassen en waar juist niet? 

Onze ervaren specialisten nemen de belangrijkste stappen met je door en wisselen ervaringen met je uit. De training biedt zowel een theorie- als demonstratieonderdeel. Na het volgen hiervan weet je alles van Knauf gipsgebonden pleisters, hulpproducten en machinetechnieken.

De training start om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Knauf zorgt voor een hapje en een drankje.

Trainingsdata:

Meld je aan voor:

  • Een gratis professionele training
  • Een training met vakmensen onder elkaar
  • Geen grote groep; ruimte voor individuele aandacht
  • Veel nuttige informatie en tips
  • Een training waar je nog vaak op zal terugvallen

Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht