Masterclass StucBeton

Omschrijving Masterclass

Nieuw van Knauf: StucBeton. Supersnel, supereasy, supermooi. Leren smeren met deze betonlook in een handomdraai? Zodra de maatregelen het toelaten worden de data van deze trainingen bekend gemaakt.

Knauf heeft een decoratief product ontwikkeld om een betonlook te creëren op allerlei ondergronden: Knauf StucBeton. In deze Masterclass wordt uitgelegd hoe je Knauf StucBeton in 4 stappen verwerkt. Van de ondergrondvoorbereiding, het kleuren en verwerken van de StucBeton Basis en Finish tot het afwerken met de PU-lak. In het theoriegedeelte wordt stil gestaan bij het StucBeton productassortiment en bij welke stappen je wanneer moet doen. In de praktijk, wat het grootste gedeelte van de Masterclass is, ga je zelf aan de slag met de verschillende producten.

Na afloop heb je de verschillende stappen minimaal twee keer uitgevoerd en weet je welke producten en handelingen nodig zijn om dé perfecte betonlook te maken met Knauf StucBeton! Tevens krijg je aan het eind van de Masterclass een startpakket mee, zodat je 'thuis' verder aan de slag kunt gaan.

Voor wie?

De StucBeton Masterclass is bedoelt voor verwerkers die ervaring hebben in stukadoorswerkzaamheden. De Masterclass is opgezet om te leren werken met onze producten, niet voor het aanleren van stukadoors basisvaardigheden.

Leerdoelen

Na het volgen van de Masterclass heeft de deelnemer kennis van:

  • Het Knauf StucBeton assortiment
  • Hoe de ondergrond voorbereid moet worden
  • Hoe de StucBeton ingekleurd en verwerkt moet worden
  • Welke stappen genomen moeten worden en wat de minimale droogtijden zijn
  • Welke gereedschappen nodig zijn bij de verwerking

Inhoud training

  • Behandeling van het ‘stappenplan’
  • Heel veel praktijk
  • KnaufZeker
  • Nabehandeling

Praktische informatie

De kosten van de Masterclass bedragen €115,- per persoon (excl. BTW). Lunch, koffie/thee en materialen zijn inbegrepen. Ook krijg je na afloop een compleet StucBeton startpakket met een waarde van €229,- mee naar huis, zodat je de opgedane kennis meteen kunt toepassen! Als de factuur is betaald, ontvang je van ons een bevestiging en een officiële uitnodiging. De Masterclasses vinden plaats in het Knauf Akademie gebouw in Utrecht vanaf 08.30 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Masterclass Knauf StucBeton

Uitleg over het assortiment en verwerking van Knauf StucBeton.