Knauf PFT Machinetechniek

Machines maken het werk lichter én je maakt meer meters in minder tijd. Daarom leveren we voor een efficiënte en perfecte verwerking van onze producten Knauf PFT machines. 

Als je kiest voor het verwerken van gips en cementpleisters met een machine, heeft dit grote positieve gevolgen voor je comfort en productiviteit. Werken met een machine betekent lichter werken, minder belasting voor je lichaam en je maakt meer meters in minder tijd. De Knauf PFT machines staan garant voor gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en grote doelmatigheid.

  • Lichter werken (Arbo)
  • Sneller werken (meer meters in minder tijd)
  • Continu kwaliteitsniveau
  • Betere hechting

 Bekijk onze machines

 

Aanschaf Knauf PFT machine

Een Knauf PFT machine schaf je aan via de Knauf PFT Machinetechniek Service Dealers. Dit zijn door Knauf gecertificeerde bedrijven met een hoog kennisniveau. Zij hebben een door Knauf getrainde servicemonteur, een goed geoutilleerde werkplaats en een ingerichte servicebus om je snel van dienst te kunnen zijn. Daarnaast dragen zij zorg voor onderhoud en keuring van de machines. En natuurlijk weten ze je als geen ander te adviseren bij het kiezen van de juiste machine.

Onderhoud van de machine

Onderhoud je je machine goed, dan gaat hij jarenlang mee. Knauf biedt 3 verschillende servicecontracten om jouw machine goed te onderhouden.

 


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer | Privacy | Voorwaarden

Colofon
Website door Zicht