KnaufZeker Prestatiegarantie: zo werkt het

Wij garanderen dat onze systemen hun beloofde prestaties behalen. Daarnaast bieden we projectondersteuning op maat.

De garantie

KnaufZeker omvat diverse systemen die vooraf uitvoerig getest zijn op hun individuele en gecombineerde prestaties. Verwerk je deze systemen volgens onze voorschriften, dan geven we je 100% KnaufZeker prestatiegarantie. De specifieke garantievoorwaarden van KnaufZeker zijn op te vragen bij Knauf of Knauf Insulation.

Advies en ondersteuning

We adviseren je graag bij het realiseren van de gewenste of vereiste prestaties. Neem hiervoor gerust contact met ons op! Wij garanderen dat onze systemen hun beloofde prestaties behalen. Mocht er een situatie voorkomen waarin dat niet het geval is dan kan je ook op onze hulp rekenen, we zoeken gezamenlijk naar een passende oplossing.

De projectondersteuning

Naast 100% prestatiegarantie bieden wij ook specifieke projectondersteuning op maat. Zowel in ontwerpfase als tijdens de bouw van het project helpen we je graag, om ervoor te zorgen dat gewenste prestaties daadwerkelijk gerealiseerd worden. Deze technische dienstverlening noemen wij KnaufZeker Uitgebreid.

Heb je behoefte aan begeleiding bij een specifiek project? Stuur ons een bericht en een van onze projectadviseurs neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Keer voor meer informatie terug naar de KnaufZeker informatiepagina
 

 

Direct contact

Heb je een vraag over KnaufZeker of wil je advies? Neem contact met ons op.

Telefoon:  030 247 33 11 
E-mail: knaufzeker@knauf.nl 

KnaufZeker projecten

Inmiddels is er al een flink aantal projecten met KnaufZeker prestatiegarantie gerealiseerd. Hiernaast drie voorbeelden.

Bekijk meer KnaufZeker projecten


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer | Privacy | Voorwaarden

Colofon
Website door Zicht