Bedien de klant met een snel eindresultaat

Alles draait om een tevreden klant. Want alleen een tevreden klant komt terug voor een nieuwe opdracht en zal (online) reclame maken voor je bedrijf. Maar wat maakt die klant nou tevreden? Het gaat uiteraard om het gewenste eindresultaat, maar ook de snelheid waarmee de klus wordt uitgevoerd blijkt belangrijk.

De professionele vakman zet de klant altijd centraal. Wat zijn de wensen? Wat betekent dat voor de materiaalkeuze? Je gaat voor het perfecte eindresultaat. Er is echter meer dan dat. Uit onderzoek van BouwKennis blijkt namelijk dat particuliere opdrachtgevers doorgaans prima te spreken zijn over het resultaat van een klus. De weg ernaartoe ervaart men soms als minder geslaagd.

Stucwerk duurt langer dan voorzien

Uit het onderzoek blijkt dat stucwerk in huis meestal wordt uitgevoerd door een vakman. Waar consumenten gemiddeld genomen tevreden zijn over het stucwerk zelf, lopen ze toch tegen ongemakken aan. Dit geldt voor ruim vier op de tien particulieren.

De top drie van ongemakken:
1. De klus duurde veel langer dan gepland (10%)
2. Er was veel overlast in huis (8%)
3. Ik wist niet welke materialen en producten ik moest gebruiken (6%)

Van ergernis naar tevredenheid

Een snellere uitvoering kan dus voor een hogere tevredenheid bij klanten zorgen. Ga je aan de slag in een kleinere ruimte, dan is Knauf Goldband Quick een ideale oplossing. Deze gipspleister heeft een hoge opbrengst en een zeer korte verwerkingstijd. Daarnaast kan je hem op 5 mm laagdikte smeren, handig want tegenwoordig zijn ondergronden vaak al veel vlakker. Dit in combinatie met de vraag naar snelheid, maakt Goldband Quick de juiste keuze.


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer | Privacy | Voorwaarden

Colofon
Website door Zicht