Bouwpraat top 3 april

Maandelijks delen we de top 3 best gelezen artikelen op Bouwpraat. In april waren dít de 3 best gelezen artikelen. Heb jij ze ook al gelezen? 

1 - Winactie! #inbadmetKnauf

Deel een foto van jouw badkamerklus op Facebook of Twitter, gebruik #inbadmetknauf en maak elke week kans op een mooi badderpakket t.w.v. €75,-!

 

2 - Nieuwe aandrijflijn voor PFT machines: Bionik

PFT heeft de aandrijflijn voor de Knauf PFT machines gewijzigd. Er komen nieuwe mengijzers, een as voor de mengpijpreiger en een nieuwe meeneemklauw. Knauf Bionik heeft een langere levensduur, dankzij het grotere contact oppervlak tussen het mengijzer en de meeneemklauw.

 

3 - Een dag op pad met Theo Jansen

Theo Jansen is eigenaar van het bedrijf IKA Verbouw & Renovatie uit Leiderdorp. In deze reportage zien we hem aan het werk in een appartement, waar hij in de badkamer een leiding wegwerkt met Knauf Klick Board. Voor Theo is het de eerste keer dat hij met dit materiaal aan de slag gaat. Hoe ervaart hij het werken met dit nieuwe product van Knauf?


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer | Privacy | Voorwaarden

Colofon
Website door Zicht