10 bijzondere badkamers ter inspiratie

Zoveel mensen, zoveel wensen! Bij Knauf weten we dat veel mensen bij het uitzoeken van een badkamer niet precies weten waar ze op moeten letten. Een vakman kan ze daarbij helpen door ze de juiste vragen te stellen. Wordt het een badkamer voor een gezin met kleine kinderen of een extra badkamer? Hoe moet de ruimte ingericht worden? Is een basic uitvoering voldoende of wil iemand een chique uitstraling? De wensen zijn ook bepalend voor de keuze van het materiaal. We zetten tien bijzondere en uiteenlopende badkamers op een rij.

1. De houten badkamer

Wie zegt dat er in een badkamer altijd getegeld moet worden? In Japanse badkamers wordt veel met houten materialen gewerkt. Je moet er wel rekening mee houden dat hout een levend materiaal is. 

2. De historische badkamer

In een oud kasteel hoort natuurlijk een bijpassende historische badkamer. Zo blijft het hele gebouw in stijl. Zal het hier ook lekker warm zijn in de winter?

3. De ruimtelijke badkamer

Deze badkamer is lekker groot. Genoeg ruimte dus om een bad met een aparte vorm in kwijt te kunnen!

4. De veelgebruikte badkamer

Met kleine kinderen wil je bij een verbouwing van je badkamer niet lang in de rommel zitten. Hier is het dus belangrijk om snel te verwerken materialen te gebruiken.

5. De chique badkamer

Voor deze chique badkamer is alleen gekozen voor het beste van het beste. Bij de keuze van de materialen zijn dan ook kosten noch moeite gespaard!

6. De kleine badkamer

Door het bad te combineren met douche en de ruimte slim in te richten, is er veel mogelijk. Ook in kleine badkamers. Maar maken de mozaïektegels deze badkamer wel ruimtelijker?

7. De uitgesproken badkamer

Sommige mensen hebben een uitgesproken stijl. Dat zie je in deze badkamer, vol oud-Griekse elementen.

8. De basic badkamer

Basic en functioneel, dat waren de twee belangrijkste thema’s in deze badkamer. Er is niet gekozen voor een specifieke uitstraling, maar dat hoeft ook niet altijd.

9. De multifunctionele badkamer

Een badkamer wordt niet alleen gebruikt voor de dagelijkse douchebeurt. Je kunt er ook prima je hond wassen. Dan is het wel zo handig als je een badkamer hebt met goed vochtbestendige materialen.

10. De unieke badkamer

Op zo’n unieke locatie kan alleen maar een unieke badkamer geplaatst worden. Dat is hier wel gelukt!


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht