Sluit
Menu

Een dag op pad met… Levi Wammes

21 mei 2019

Levi Wammes is werkzaam bij stukadoorsbedrijf Paul in den Eng. Hij is in het vak gerold door het stukadoren daar een keer te proberen en heeft het er erg naar zijn zin. Hij heeft er ook al zijn stagejaren doorgebracht samen met zijn collega-stukadoor en ze zijn eigenlijk nooit meer weggegaan. Vandaag zijn Levi en zijn collega bij een nieuwbouwwoning die sausklaar opgeleverd moet worden. Ze gebruiken hierbij de PFT Swing Airless en AirlessPlast wit, een spuitpleister voor vlakke, witte wanden die in dunne lagen opgebracht kan worden. We zijn benieuwd hoe hem dat beviel.

Goed product

“Wij hebben voor de AirlessPlast wit gekozen omdat het product wat witter en vetter is dan de andere producten die we hebben getest”, vertelt Levi. De commercieel technisch adviseur van Knauf, Alex van der Graaf, heeft hen een aantal zakjes gebracht om te testen. “Er is ook een minimale terugtrekking van het product in de naden.” Levi is erg tevreden: “Het is een goed product, goed wit, trekt niet terug. Bovendien is het makkelijk spuitbaar en wordt het niet hard in de slang, wat bij andere producten nog wel eens het geval is.”

Goede machine voor elk seizoen

Ook over de PFT Swing Airless is hij te spreken: “Het is makkelijk, je kan stoppen wanneer je wil. Je trekt de stekker eruit, maakt de bak schoon, legt je spuitpistool in het water en je kunt naar huis.” Hij heeft nog een tip: “Op het materiaal dat nog in de bak zit kun je een klein laagje water zetten, zodat het materiaal niet indroogt en hard wordt. De volgende dag haal je met een bekertje het meeste water er weer vanaf en je kunt weer verder gaan waar je gebleven was.”

Jouw dag in beeld

Vind jij het leuk als Knauf jouw dag in beeld brengt?
Stuur ons dan een berichtje met jouw gegevens en wie weet gaan we een dag met je op pad. 

Geef je op