Een dag op pad met Mirek Vtipil

Mirek Vtipil is zelfstandig klusser in Ede. We gingen een dag met hem op pad en volgden Mirek tijdens een badkamerklus in een woning. Hij maakt hierbij met Knauf Drystar Board een voorzetwand en smeert het plafond met Knauf Goldband Quick. Hoe ervaart hij het werken hiermee?

Klik op de foto's voor een vergroting en tekst:

Badkamerklus op zolder

Mirek is bezig op een zolder van een woning, waar hij een badkamer gaat maken van de daar aanwezige ruimte. Hij begint met het plaatsen van een voorzetwand. Hiervoor gebruikt hij het Knauf Drystar Board. Mirek: “Dat is een vrij nieuwe gipsplaat die speciaal voor de  badkamer is ontwikkeld. Schimmelwerend, hij neemt ook veel minder water op.” Achter de voorzetwand zit isolatiemateriaal van Knauf Insulation en ook de metalen staanders die Mirek gebruikt, zijn van Knauf. “Het is allemaal heel fijn materiaal, dat werkt gewoon heel lekker”, aldus Mirek.

Lekker doorwerken met Goldband Quick

Het plafond in de badkamer smeert Mirek met Knauf Goldband Quick. “Het is ook geschikt voor de badkamer. Omdat het een snelle afbindtijd heeft, kan je er sneller mee afwerken. Als je dat met een andere pleister doet, kan je gaan zitten wachten totdat het een beetje bijgetrokken is. In zo’n kleine ruimte is dat niet handig. Je kan er ook weer geen hele verdieping mee doen, dan gaat het te hard. Maar voor een klein klusbedrijf, als je gewoon een badkamertje of een wc doet, dat doe ik helemaal zelf, dan is dit ideaal daarvoor. Je kan er lekker mee doorwerken”, aldus Mirek.

Jouw dag in beeld

Vind jij het leuk als Knauf jouw dag in beeld brengt?
Stuur ons dan een berichtje met jouw gegevens en wie weet gaan we een dag met je op pad. 

Geef je op


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht