Een dag op pad met stukadoor Henk Essenburg

Henk Essenburg is als stukadoor zeer bekend met de producten van Knauf. Met Knauf Goldband Quick smeert hij in deze reportage een entree van een restaurant in Utrecht. Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van dit product en welke voordelen biedt het?

Klik op de foto's voor een vergroting en tekst:

Een perfecte gipspleister

Henk Essenburg is een ervaren stukadoor uit Ermelo die voor deze klus in Utrecht aan de slag gaat. In een pand waar een Japans restaurant komt te zitten, verricht hij diverse stucwerkzaamheden. In de entree van het restaurant komt een soort tochtsluis te zitten, waarvan Henk een gedeelte bewerkt met Knauf Goldband Quick. “Voor een klein klusje zoals dit is het een perfect gips”, aldus Henk.

Sneller werken dankzij Knauf Goldband Quick

“Ik heb vrij veel kleine klussen en daarbij maak ik altijd gebruik van Knauf Goldband Quick. Dit is in 70 minuten compleet afgepleisterd. Gewone Knauf Goldband heeft een veel langere tijd nodig om dat te bereiken.” Dat is niet het enige voordeel volgens Henk. “Je kan met Knauf Goldband Quick ook nog eens dunner smeren. Je krijgt al vanaf vijf millimeter garantie van Knauf.”

Verwerking van Knauf Goldband Quick

Een aantal zaken zijn belangrijk bij het verwerken van Knauf Goldband Quick. Door de snelheid waarmee het droogt, moet er ook snel en efficiënt gewerkt worden. Henk: “Het is zowel quick op de wand als in je kuip, dus dat is een aandachtspunt bij het schoonmaken. Ook werk ik er niet mee als je de hele dag moet stuken in een grote ruimte, dat houd je gewoon niet bij. Maar voor kleine ruimtes of bij kleinere klussen is dit echt hét product wat ik gebruik.”

Jouw dag in beeld

Vind jij het leuk als Knauf jouw dag in beeld brengt?
Stuur ons dan een berichtje met jouw gegevens en wie weet gaan we een dag met je op pad. 

Geef je op


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht