Gewijzigde leverdata i.v.m. zomervakantie 2017

Graag informeren wij je over onze gewijzigde leverdata voor gipsen, gipsplaten, profielen en EPS materialen in verband met de zomervakantie dit jaar.

Bekijk meer over

Nieuws

Stucgipsen uit België

In verband met sluiting van onze fabriek in Engis is de laatste levering van Belgische gipsen op vrijdag 21 juli. De eerstvolgende levering van Belgische gipsen vindt dan weer plaats op donderdag 3 augustus. Daarnaast vindt vanwege een Belgische feestdag ook geen levering plaats op woensdag 16 augustus.

 

Standaard gipsplaten

De gipsplaten met standaardafmetingen zijn gedurende de bouwvak uit voorraad leverbaar.

 

Gipsplaten met afwijkende afmetingen

Vanwege een productiestop in de zomerperiode zijn gipsplaten met afwijkende afmetingen beperkt leverbaar in de periode van week 31 t/m 35. 

Voor levering in deze periode, geef aub de bestelling uiterlijk donderdag 20 juli door.

 

Profielen

Laatste levering is vrijdag 4 augustus. Eerstvolgende levering is woensdag 16 augustus. Orders die in de periode van 16 t/m 18 augustus uitgeleverd moeten worden dienen uiterlijk woensdag 2 augustus bij ons bekend te zijn.

 

EPS

In verband met sluiting van de fabriek is de laatste levering van onze EPS materialen op vrijdag 4 augustus. Eerstvolgende levering is dan weer op dinsdag 15 augustus.

 

Voor overige materialen gelden geen gewijzigde leverdata.

Bekijk meer over

Nieuws

Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht