Sluit
Menu

Gewijzigde leverdata zomer 2019

15 mei 2019

Graag informeren wij je over onze aangepaste leverdata voor gipsen, gipsplaten, profielen en EPS materialen in verband met aanstaande zomervakantie.

Stucgipsen uit België
In verband met sluiting van onze fabriek in Engis is de laatste levering van Belgische gipsen op maandag 22 juli. De eerstvolgende levering van Belgische gipsen vindt dan weer plaats op dinsdag 6 augustus. Daarnaast vindt vanwege een Belgische feestdag ook geen levering plaats op vrijdag 16 augustus.

Ervaring leert dat er vaak laat besteld wordt waardoor de extra orders niet meer tijdig verwerkt kunnen worden. Wij adviseren je vanaf heden de voorraad voor de zomer op peil te brengen. 

Gipsblokken uit België
In verband met een Belgische feestdag zijn leveringen op vrijdag 16 en maandag 19 augustus beperkt.

Standaard gipsplaten
Voor de gipsplaten met standaardafmetingen gelden geen gewijzigde leverdata.

Gipsplaten met afwijkende afmetingen
Vanwege een productiestop in de zomerperiode zijn gipsplaten met afwijkende afmetingen beperkt leverbaar in de periode van 5 t/m 21 augustus.
Voor levering in deze periode, s.v.p. je bestelling voor uiterlijk maandag 22 juli doorgeven.

Profielen
Laatste levering is vrijdag 2 augustus. Eerstvolgende levering is woensdag 14 augustus.

EPS
In verband met sluiting van de fabriek is de laatste levering van onze EPS materialen op vrijdag 2 augustus. Eerstvolgende levering is dan weer op dinsdag 13 augustus.

Voor overige materialen gelden geen gewijzigde leverdata. 

Indien je vragen hebt, dan kun je je richten tot onze afdeling Verkoop Binnendienst, tel. 030 - 247 33 77 of via de mail vb@knauf.nl

Bekijk meer over

Nieuws