Sluit
Menu

Knauf event ‘Building Together’ een succes

Hét event om architecten en aannemers te inspireren en onze samenwerking te omarmen
11 december 2019

Gisteren heeft het Knauf event ‘Building Together’ plaatsgevonden in het bijzondere Anatomiegebouw te Utrecht.

Hét event om architecten en aannemers te inspireren en onze samenwerking te omarmen. BUILDING TOGETHER!

De middag, met ruim 40 aanwezigen, begon met het bijzondere verhaal van Architect Marcel Martensen over de renovatie van Het Anatomiegebouw, inclusief een uitgebreide rondleiding. 

Onze Markt Manager Niek Wouda en Manager Techniek & Akademie Bauke Geuzebroek hebben gesproken over welke betekenis Knauf geeft aan de samenwerking tussen de verschillende partijen in de bouwketen. Ook gaven zij inzicht in de trends die voor alle betrokken partijen van belang zijn zoals o.a. BIM en Circulariteit.

Wie kan er beter inspireren over Circulariteit dan Thomas Rau. Wij hebben genoten van zijn enthousiasme, kennis en ook zijn humor. Het was fantastisch om zijn kijk op de toekomst te horen en advies te mogen ontvangen.

Onze CEO Rob van Groningen heeft feestelijk afgesloten met een glas bubbels en geproost op het belang van de samenwerking. Op naar meer mooie opbouwende jaren!

Wij kijken terug op een mooie dag en willen Thomas, Marcel, Niek, Bauke en Rob nogmaals bedanken voor hun mooie en inspirerende woorden.

 

Bekijk meer over

Inspiratie Nieuws