Sluit
Menu

Knauf Extra: je zegels vervallen op 31 december

14 december 2018

Heb jij nog Knauf Extra zegels? Verzilver ze snel, want jaarlijks op 31 december vervallen je zegels en begin je opnieuw met sparen. Het is meteen je laatste kans om JBL-producten met flinke korting te bestellen. Want het nieuwe jaar starten we met een nieuwe kaart én nieuwe producten om voor te sparen. 

Nieuw jaar, nieuwe spaarkaart 

Zegels en spaarkaarten in het Knauf Extra spaarprogramma zijn één kalenderjaar geldig en vervallen jaarlijks op 31 december. Iets moois gezien in de Spaarshop? Bestel het dan snel maar doe dat uiterlijk op 31 december. Hierna vervallen je zegels en begin je opnieuw met sparen. Het is meteen ook je laatste kans om producten van JBL met korting te bestellen, want in januari vullen we de Spaarshop met een nieuw assortiment van mooie producten!

Naar Knauf Extra

Oude waardecoupons? Lever ze ook vóór 31 december 2018 in!

Heb je waardecoupons gespaard, vanonder de emmers voorstrijken? Die kan je gewoon nog gebruiken! Lever deze vóór 31 december 2018 in, dan krijg je er van ons Knauf Extra zegels voor. Weten hoe het werkt, klik hieronder:

Oude waardecoupons inleveren 

Facturen indienen: nu of in januari

Heb je nog veel facturen liggen? Je mag facturen tot 2 maanden na de factuurdatum indienen. Met de facturen van november en december heb je daarom 2 opties:

  • Dien ze in 2018 in, dan moet je ze in 2018 besteden want op 31 december 2018 vervallen deze. Je kunt ze verzilveren voor JBL-producten of gratis Knauf merchandise.
  • Dien ze in januari 2019 in. Je krijgt dan in januari zegels die tot en met 31 december 2019 geldig zijn.

Frisse start van het jaar

We kunnen alvast verklappen dat vanaf januari toffe producten van Philips in de Spaarshop komen! In januari hoor je hier meer over. Als Knauf Extra-deelnemer brengen we je natuurlijk als eerst op de hoogte. 

Nog geen account? Maak hier snel je Knauf Extra account aan

Bekijk meer over

Nieuws