Knauf heeft 3 BREEAM-experts

Montagebedrijven krijgen steeds meer informatieaanvragen van aannemers die projecten in uitvoering hebben met een  BREEAM-NL certificering. De aannemer heeft die onderbouwing nodig, om te bewijzen dat een project is gebouwd conform de in BREEAM-NL gestelde eisen.  

Om je vanuit Knauf te kunnen ondersteunen zijn drie van onze medewerkers opgeleid tot BREEAM-expert en kunnen je met deze informatievragen  ondersteunen, zowel in de ontwerpfase als bij de oplevering kunnen zij onze klanten van de benodigde informatie voorziening.

BREEAM in het kort

BREEAM is een internationale methode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen en gebieden te beoordelen. De afkorting staat voor: Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Er zijn 5 klassen, de methode kent een puntentelling waarmee een project in één van deze klassen kan worden gewaardeerd. De score wordt bepaald aan de hand van ontwerpcertificaten. Vervolgens wordt het ontwerp uitgevoerd en moet een aannemer kunnen bewijzen dat het project werkelijk gebouwd wordt volgens de gestelde BREEAM-norm. De verantwoordelijkheid van het verzamelen van die informatie, ligt bij de BREAAM-expert binnen het project. Een externe ‘assessor’ voert de controle uit.

Knauf adviseert en ondersteunt

Onze collega’s Cees Verbeek, Jacco van ’t Hof en Bauke Geuzebroek zijn BREEAM-NL Expert ‘nieuwbouw en renovatie’. BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie is in Nederland hét keurmerk om nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties te beoordelen op duurzaamheidsprestatie. Als BREEAM-NL Experts kennen zij de methode en kunnen zij vragen beantwoorden en advies geven bij het certificeren van gebouwen en helpen bij de voorbereiding van het assessment. Zo kunnen wij vanuit Knauf onze klanten bijstaan in het maken van de juiste keuzes en de certificering te behalen.

Deze certificaten kunnen worden gebruikt bij BREEAM NL certificatie

Bauke Geuzebroek

Duurzaamheids-
manager
06 11381034
Stuur e-mail


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht