Knauf neemt BoWall over

Knauf heeft per 10 maart 2017 BoWall overgenomen. Knauf en BoWall zijn een logische combinatie. Knauf heeft als marktleider meer dan 70 jaar ervaring in de afbouw en is sinds 2011 sales partner van BoWall. De aankoop van BoWall is een belangrijke stap in de integratie van afbouw en inbouw van installaties.

Bekijk meer over

Nieuws

BoWall, de slimme installatiewand, is een revolutionair wandinstallatie concept voor toepassing in onder andere zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, woningen en kantoren. Als de functie van een ruimte verandert, kunnen E- en W-installaties in de wand moeiteloos worden geplaatst of aangepast aan nieuwe gebruikerswensen. Een levensbestendige infrastructuur met een breed scala aan toepassingen. Het wordt niet voor niets de slimme wand genoemd. Snel, gemakkelijk en kostenefficiënt.

De toepassing van slimme wanden zal tijdwinst voor de opdrachtgever opleveren en de cost of ownership van gebouwen drastisch verlagen. Knauf heeft de ambitie om het systeem naar de volgende fase van ontwikkeling en integratie te brengen.

Knauf gaat BoWall in de komende periode breed uitrollen in combinatie met nieuwe en reeds bestaande Knauf wanden. Knauf gaat BoWall ook internationaal in de markt zetten. BoWall blijft in Nederland naast Knauf ook via de Technische Unie verkrijgbaar.

Bekijk meer over

Nieuws

Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer | Privacy | Voorwaarden

Colofon
Website door Zicht