Pák het belastingvoordeel en schaf een gipsspuitmachine aan

Wanneer je nog voor het einde van het jaar investeert in een nieuwe gipsspuitmachine, levert dit je een extra belastingvoordeel op.

Bekijk meer over

Handige tips

Neem bijvoorbeeld de Ritmo L of G4; beiden vallen in de investeringscategorie €2.301 tot en met €56.192. Bij een investering in deze categorie krijg je een investeringsaftrek van 28%. Dit levert dus een flinke ‘korting’ op, je maakt meer meters in minder tijd én je ontlast je lichaam!

Deze ‘kleinschaligheidsinvesteringsaftrek’ (KIA) is van toepassing op bedrijfsmiddelen die minimaal 450 euro (excl. Btw) kosten. De PFT-machines van Knauf voldoen aan de voorwaarden voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Wil je weten welke machine bij jouw werkzaamheden past of wat het verschil is tussen de machines? Bekijk onze PFT-lijn hier of vraag een Knauf Machinetechniek Service Dealer bij jou in de buurt naar meer informatie.

Wist je dat de investeringsaftrek en afschrijving alleen gelden voor het deel dat je voor jouw bedrijf gebruikt? Wanneer je bijvoorbeeld besluit een nieuwe computer te kopen, maar deze ook voor 20% privé gaat gebruiken, komt het investeringsbedrag dus uit op 80% van de aanschafprijs (excl. Btw). Benieuwd naar de voorwaarden van deze belastingregeling? Vraag het na bij je boekhouder of kijk op de website van de Belastingdienst.

Bekijk meer over

Handige tips

Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht