Sluit
Menu

 

Neem bijvoorbeeld de Ritmo L Plus, Ritmo L Turbo en G4X 230/400V vallen in de investeringscategorie €2.301 tot en met €56.642. Bij een investering in deze categorie krijg je een investeringsaftrek van 28%. Dit levert dus een flinke ‘korting’ op, je maakt meer meters in minder tijd én je ontlast je lichaam!

Deze ‘kleinschaligheidsinvesteringsaftrek’ (KIA) is van toepassing op bedrijfsmiddelen die minimaal 450 euro (excl. Btw) kosten. De PFT-machines van Knauf voldoen aan de voorwaarden voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Wil je weten welke machine bij jouw werkzaamheden past of wat het verschil is tussen de machines? Bekijk onze PFT-lijn hier of vraag een Knauf Machinetechniek Service Dealer bij jou in de buurt naar meer informatie.

Wist je dat de investeringsaftrek en afschrijving alleen gelden voor het deel dat je voor jouw bedrijf gebruikt? Wanneer je bijvoorbeeld besluit een nieuwe computer te kopen, maar deze ook voor 20% privé gaat gebruiken, komt het investeringsbedrag dus uit op 80% van de aanschafprijs (excl. Btw). Benieuwd naar de voorwaarden van deze belastingregeling? Vraag het na bij je boekhouder of kijk op de website van de Belastingdienst.

Bekijk meer over

Handige tips