Stiho Magazine op bezoek bij Knauf

Dat de ene gipsplaat de andere niet is, weet Knauf als specialist in afbouwsystemen en –materialen als geen ander. Maar de consument nog niet. Knauf Nederland start daarom met een marktbenadering met keuzevrijheid voor de consument. Met de visie Creating Room for Living worden de wensen van de consument centraal in plaats van het product. “Daar wordt uiteindelijk de hele bouwkolom gelukkig van.”

Bron: Stiho Magazine

Bekijk meer over

Handige tips Nieuws

Knauf maakt deze visie concreet met een uitgekiend concept voor badkamers. De aannemer krijgt alles in handen om een verkoopgesprek met de klant aan te gaan en advies op maat te geven. De consument krijgt daardoor ruimte om te kiezen voor een product dat écht aansluit bij zijn wensen. Denk aan prijs, bouwsnelheid, luchtvochtigheid en vochtbestendigheid. Marketing Directeur Coen de Hoop en Salesmanager Droge Afbouw Mieneke Nieboer vertellen op een zomerse ochtend enthousiast over de uitdagende missie van Knauf Nederland om de bouw te veranderen én waarom aannemers en stukadoors daar enthousiast van worden.

 

Lees meer

Bekijk meer over

Handige tips Nieuws

Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht