Vader en Zoon van der Merwe

Trotse vaders die hun zoons in hun voetsporen zien treden. Al gaat het er tegenwoordig wel wat anders aan toe dan vroeger. Er is veel meer keuze, de consument wordt steeds mondiger en echte goede stukadoors zijn schaarser.

In deze serie schetsen we een portret van vaders met hun zonen.

Bekijk meer over

Uit de praktijk

Foto's toen en nu

Stukadoorsbedrijf Bram van de Merwe uit Vlaardingen

In deze eerste aflevering nemen we een kijkje bij Stukadoorsbedrijf Bram van de Merwe uit Vlaardingen.

Na 14 jaar als stukadoor voor zijn broer gewerkt te hebben besloot Bram voor zichzelf te beginnen. In januari 2000 startte hij Stukadoorsbedrijf Bram van de Merwe. Zijn oudste zoon Xander van de Merwe toen 16 jaar was ook geïnteresseerd om stukadoor te worden. Maar besloot niet bij zijn vader in dienst te komen. Dus op 24 november 2003 begon ook Xander voor zichzelf. Bram kon hem daarbij wel goed helpen.

Zijn jongste zoon en naamgenoot Bram jr. van de Merwe was eerst nog aan een andere studie bezig maar besloot uiteindelijk toch bij zijn vader in het bedrijf te komen. Bram jr. heeft nu aangegeven dat hij er wel wat in ziet om vader op te volgen in het bedrijf.

Bram senior probeert zijn jongens nog wel het een en ander te leren maar kan duidelijk zien dat dat eigenlijk niet meer nodig is. Ze zijn alle twee zeer gedreven en volgen alle nieuwe ontwikkelingen in de markt op de voet. En ze volgen, daar waar nodig, diverse cursussen om bij te blijven. Dat is goed, want bijblijven is een must.

Al 17 jaar staat het familiebedrijf voor mooi verzorgd werk, waar de hele familie trots op is.

Bekijk meer over

Uit de praktijk


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht