Ervaring van de verwerker met Knauf StucBeton

23 juni 2021

Recent lanceerden wij ons nieuwe product Knauf StucBeton, een decoratieve afwerkingspleister waarmee je in een handomdraai een state-of-the-art betonlook creërt voor je klanten. Stukadoor Danny van Kessel deelt zijn ervaring met Knauf StucBeton.

Wie is Danny?

Danny van Kessel is eigenaar van stukadoorsbedrijf Stuccato. Hij komt uit Alkmaar en is de zoon van een bekende stukadoor uit die regio. Danny ging al vanaf zijn 13de mee stukadoren met zijn vader en heeft zo het vak tot in de puntjes geleerd.

Stukadoren & Muziek

Naast stukadoren had Danny een andere grote passie, namelijk muziek. Hij was zo goed met muziek (voornamelijk de piano) dat hij toch besloot om na zijn middelbare school naar het conservatorium te gaan. Muziek is kunst en daar lag zijn hart. Hij gaf les op het conservatorium totdat corona kwam.

De wereld van decoratieve stucmaterialen

Danny kreeg de kans om zichzelf ook op andere vlakken verder te ontwikkelen en dook verder in de wereld van decoratieve stucmaterialen. Want ook dat is kunst, net als muziek. Met kunst kan je mensen beroeren en inspireren, precies wat Danny graag doet. Hij experimenteerde met veel decoratieve betonlooks en kwam erachter dat ze vaak arbeidsintensief en heel complex in verwerking zijn.

Knauf StucBeton

Bij zijn dealer in Alkmaar kwam Danny Knauf Stucbeton in het rek tegen. De woorden 'supersnel, supereasy, supermooi' spraken hem meteen aan en hij besloot om tijdens zijn volgende klus Knauf StucBeton te gebruiken.

"Ik heb de instructiefilmpjes van Masters in de Bouw gekeken en die waren inderdaad 'supereasy'. En met het verwerkingsboekje was het helemaal piece of cake. Supermooi resultaat én supersnel. Een echte aanrader!"

 Danny van Kessel, Stukadoorsbedrijf Stuccato

Ook nieuwsgierig naar Knauf StucBeton? Volg onze Masterclass en probeer het zelf!

Als je deze zomer met Knauf StucBeton smeert, maak dan supersnel & supereasy een selfie met het eindresultaat. In september hebben we namelijk een supermooie selfie winactie voor jou. Wordt vervolgd...

StucBeton - Danny