Sluit
Menu

Knauf Brio dekvloer nu ook geschikt voor vloerverwarming

Iedereen verdient een ideale omgeving
12 maart 2020

Sinds kort is er de mogelijkheid om vloerverwarming eenvoudig en snel rechtstreeks aan te brengen in Knauf Brio droge dekvloeren.

De nauwkeurige pasvorm, de hoge stabiliteit, de lichtgewicht elementen in handzaam formaat en de uitstekende geluidsisolerende en brandwerende specificaties zijn sterke eigenschappen van de Knauf Brio droge dekvloer. Een Brio dekvloer is bovendien zó gelegd en snel beloopbaar. Nu de vraag naar vloerverwarming voor woningen, kantoren en renovatie snel toeneemt, is Knauf Brio als basis voor vloerverwarming een efficiënte keuze.

Met de duidelijke instructies uit de verwerkingsbrochure is rechtstreeks infrezen van leidingwerk in een Brio dekvloer geen ingewikkelde klus. Na het infrezen worden de sleuven eenvoudig en op een milieuvriendelijke manier dichtgesmeerd met Knauf Uniflott, zodat de dekvloer geschikt is voor vrijwel iedere vloerafwerking. In de brochure wordt in overzichtelijke stappen zorgvuldig uitgelegd hoe op een efficiënte manier het beste resultaat kan worden gerealiseerd.