Sluit
Menu

Knauf in vakblad Plafond & Wand

Met onze bijdrage aan de projecten EMA en Triodos, staan we in nummer 1 van Plafond & Wand.
13 maart 2020

Met onze bijdrage aan de projecten EMA en Triodos, staan we in nummer 1 van Plafond & Wand.

Als Knauf zijn we er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan de afbouw van bijzondere gebouwen in Nederland, zoals het European Medicines Agency (EMA) in Amsterdam en het nieuwe hoofdkantoor van Triodos Bank in Zeist. In beide artikelen wordt onze bijdrage qua wandsystemen uitgelicht, maar nog belangrijker de samenwerking met andere partijen in de bouwketen.

Bij het EMA project komt vooral het grote improvisatievermogen, de hoge eisen en het efficiënte werken van alle partijen naar voren. Dit project moest met een keiharde deadline en onder grote druk veel sneller afgebouwd worden dan de tijd die er normaal voor wordt uitgetrokken. Lees hier het volledige artikel.

Van het Triodos Bank hoofdkantoor in Zeist is bekend dat dit heel duurzaam gebouwd is. Dit gebouw naar ontwerp van RAU Architecten in Amsterdam, heeft niet voor niets de Gouden Kikker gewonnen tijdens het Duurzaam Gebouwd congres in februari. Lees hier alles over dit bijzondere gebouw en de bijdrage die Knauf leverde met het Circulaire Wandsysteem.

In Plafond & Wand wordt ook aandacht besteed aan het Nhow Amsterdam RAI Hotel, Knauf is hier al in een vroeg stadium bij betrokken om advies uit te brengen. Lees hier alles over onze bijdrage aan het project.

Bronvermelding

  • EMA, Corné Bastiaansen voor Rijksvastgoedbedrijf
  • Triodos, Triodos Bank in aanbouw
  • nhow Amsterdam Rai Hotel, Egbert de Boer

Bekijk meer over

Nieuws Projecten