Knauf Planner Suite gelanceerd

24 november 2021

Knauf zet met de Planner Suite een verdere stap in de ondersteuning van het digitale planningsproces

Vandaag staat de Knauf Planner Suite online. Een digitaal platform, zowel als webapplicatie beschikbaar, alsook te importeren in BIM software. De Planner Suite is ontwikkeld voor alle partijen in de bouwketen die met het plannen van een project te maken hebben, zoals architecten, aannemers, BIM specialisten, verwerkers, etc.

Met de verdere digitalisering van de bouw vinden we het belangrijk dat we onze klanten eenvoudig, volledig en altijd up-to-date van informatie voorzien. In de Planner Suite geven we zelfs advies over het meest optimale product of systeem voor het betreffende vraagstuk. Uiteraard vervangen digitale tools nooit voor 100% het persoonlijke advies of de jarenlange ervaring die onze adviseurs inbrengen. Maar hoe dan ook zijn we trots op de mogelijkheden die de Planner Suite biedt voor onze klanten!

Vanaf vandaag kun je met de Planner Suite aan de slag. Door eerst een kleine groep gebruikers actief met de tool te laten werken kunnen we de Planner Suite nog verder optimaliseren en straks eerste ervaringen delen. In januari staan de eerste updates gepland en rollen we de Planner Suite groots uit. Dan informeren we ook over wat hij allemaal te bieden heeft en concreet voor jou kan betekenen. Mocht je nu al nieuwsgierig zijn, dan kun je hier alvast een kijkje nemen. Deel vooral ook je eerste ervaringen met ons op bim@knauf.nl