Sluit
Menu

PFT Machinetechniek

Meer meters maken in minder tijd

Machines maken het werk lichter, én je maakt meer meters in minder tijd. Daarom leveren we voor een efficiënte en perfecte verwerking van onze producten Knauf PFT machines. 

Als je kiest voor het verwerken van gips en cementpleisters met een machine, heeft dit grote positieve gevolgen voor je comfort en productiviteit. Werken met een machine betekent lichter werken, minder belasting voor je lichaam en meer meters in minder tijd. De Knauf PFT machines staan garant voor gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en grote doelmatigheid.

  • Lichter werken (Arbo)
  • Sneller werken (meer meters in minder tijd)
  • Continu kwaliteitsniveau
  • Betere hechting

 Bekijk onze machines 

Aanschaf Knauf PFT machine

Een Knauf PFT machine schaf je aan via de Knauf PFT Machinetechniek Service Dealers. Dit zijn door Knauf gecertificeerde bedrijven met een hoog kennisniveau. Zij hebben een door Knauf getrainde servicemonteur, een goed geoutilleerde werkplaats en een ingerichte servicebus om je snel van dienst te kunnen zijn. Daarnaast dragen zij zorg voor onderhoud en keuring van de machines. En natuurlijk weten zij jou als geen ander te adviseren bij het kiezen van de juiste machine.

 Vind de dealer bij jou in de buurt

Onderhoud van de machine

Onderhoud je je machine goed, dan gaat hij jarenlang mee. Knauf biedt 3 verschillende servicecontracten om jouw machine goed te onderhouden.

 Bekijk de servicecontracten