Knauf PFT Machinetechniek

Machines maken het werk lichter, én je maakt meer meters in minder tijd. Daarom leveren we voor een efficiënte en perfecte verwerking van onze producten Knauf PFT machines. 

Bekijk de video's met tips van de Machinemasters

PFT Machines

Als je kiest voor het verwerken van gips en cementpleisters met een machine, heeft dit grote positieve gevolgen voor je comfort en productiviteit. Werken met een machine betekent lichter werken, minder belasting voor je lichaam en meer meters in minder tijd. De Knauf PFT machines staan garant voor gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en grote doelmatigheid.

  • Lichter werken (Arbo)
  • Sneller werken (meer meters in minder tijd)
  • Continu kwaliteitsniveau
  • Betere hechting

Bekijk onze machines

PFT Trainingen

In de Knauf Akademie worden door onze PFT Machinetechniek expert diverse trainingen georganiseerd om jou alles te leren over de Knauf PFT Machines. Altijd al eens willen leren gipsspuiten of vloeren gieten? Bekijk het trainingsaanbod en schrijf je in.

Trainingsaanbod

PFT Machinetechniek Servicedealers

Via de Knauf PFT Machinetechniek Service Dealers kan je een Knauf PFT machine aanschaffen, leasen of huren. Dit zijn door Knauf gecertificeerde bedrijven met een hoog kennisniveau. Zij hebben een door Knauf getrainde servicemonteur, een goed geoutilleerde werkplaats en een ingerichte servicebus om je snel van dienst te kunnen zijn. Daarnaast dragen zij zorg voor onderhoud en keuring van de machines. En natuurlijk weten zij jou als geen ander te adviseren bij het kiezen van de juiste machine.

Vind de dealer bij jou in de buurt

Onderhoud van de machine

Onderhoud je machine goed, dan gaat hij jarenlang mee. Knauf biedt 3 verschillende servicecontracten om jouw machine goed te onderhouden.

Bekijk de servicecontracten