Ga voor Goud!

Een goede naam is goud waard en dat blijkt. PFT viert dit jaar namelijk een gouden jubileum! Al 50 jaar lang levert PFT machines aan stukadoors wereldwijd en dat moet gevierd worden. Daarom heeft PFT speciaal voor dit jubileum een verjaardagsactie opgezet.

Speciale actie

Vanaf juni kun je bij jouw Knauf Machinetechniek Service Dealer een PFT Limited Edition Gouden G4 Machine bestellen met een actiepakket. Waarom je die wilt hebben? Naast het standaard pakket ontvang je een extra superlight mortelslang (5m), een luchtslang (5m), een gouden opzetbak én een Gouden G4! Er zijn slechts honderd exemplaren van deze PFT Limited Edition Gouden G4, voorzien van een uniek nummer en certificaat.

Maar naast dit geweldige actiepakket zijn er nog véél meer prijzen te winnen! Ben jij eigenaar van één van de PFT Limited Edition Gouden G4’s? Doe dan mee met de fotowedstrijd, ontvang gratis een toffe 'Ga Voor Goud' Cap en maak kans op nóg meer prijzen!

PFT Limited Edition Gouden G4-pakket

(art. nr. 764410 G4X 230/400V Ga voor Goud)

Wat krijg je allemaal?

  • Een gouden G4 X FU 230/400 met leegloopsensor
  • Een gouden Opzetbak G4 X
  • Een Mortelslang Superlight 5 meter
  • Een Luchtslang DN12 Geka 5 meter

Meer info over PFT G4 machine

Winactie!

Iedereen die vanaf juni een Gouden G4-machine (art. nr. 764410) koopt, kan meedoen met deze actie. Uit alle inzendingen worden de 10 leukste/gekste/gaafste inzendingen beloond met een gave prijs. 

Hoe doe je mee?

  • Je koopt de PFT Limited Edition Gouden G4 bij jouw Knauf Machinetechniek Service Dealer.
  • Op de dag van de levering maak je een selfie met jouw splinternieuwe Gouden G4 en de Service Dealer. Deze zet je vervolgens op Facebook met tekst en hashtags, zodat wij het kunnen vinden.
  • Online bevestig je jouw deelname door je foto in te zenden en akkoord te gaan met de actievoorwaarden.
  • Knauf stuurt je een 'Ga voor Goud' Cap. Gefeliciteerd! Je doet nu mee om de helft van je aankoopbedrag terug te winnen en/of één van de andere prijzen!

Maak kans op deze prijzen

Hoofdprijs

Ontvang de helft van het aankoopbedrag terug (t.w.v. €5.375,-)  

Én een reis en rondleiding voor 2 personen naar de PFT-fabriek in Iphofen, Duitsland.

Tweede prijs

Je wint vijf pallets van de extra harde machinepleister MP75 Diamant.   

Én een reis met rondleiding voor 2 personen naar de PFT-fabriek in Iphofen, Duitsland.

Derde prijs

De 3e tot en met de 10e winnaars krijgen ook een reis met rondleiding voor 2 personen naar de PFT-fabriek in Iphofen, Duitsland.

Ga voor Goud!