Prefab

Ontzorging door voorbereidende functie als toeleverancier voor de prefab industrie

Alleen toeleverancier zijn van gipsproducten en -systemen is niet meer voldoende om de uitdagingen van de bouwsector te helpen oplossen. Met onze wereldwijde kennis en competenties op het gebied van afbouwmaterialen, isolatie en gevelbekleding, versterken we daarom al jarenlang de bouw - samen met Knauf Insulation en natuurlijk onze klanten!

Wij ontzorgen door de juiste innovatieve producten, op maat en op een slimme manier, aan te leveren. Onze maatwerkoplossingen zijn een efficiënt verlengstuk van de productie, op zowel de bouwplaats als in de fabriek. Met KnaufZeker kunnen afnemers er tevens op vertrouwen dat Knauf-systemen hun beloofde prestaties halen en behouden. Het is deze toegevoegde waarde die Knauf inzet om gezamenlijk de modulaire bouwwijze met innovatieve concepten vooruit te helpen.

Meer weten over onze oplossingen voor de prefab industrie?

Binnen de Knauf Group bundelen wij onze individuele competenties om gecoördineerde en geteste oplossingen te kunnen bieden aan zowel kleine timmerlieden als grote houtbouwbedrijven en prefab-woningaanbieders.

Meer over Prefab