Brede Zorgschool Tiel

De Brede Zorgschool in Tiel combineert op unieke wijze een aantal voorzieningen voor kinderen die speciaal onderwijs nodig hebben. Voor deze kinderen is een rustige leeromgeving met weinig prikkels bevorderend voor de leerprestaties en toekomstige mogelijkheden in de maatschappij. Naast de zorgschool worden appartementen gebouwd waar jongeren getraind kunnen worden in het aanleren van vaardigheden om zelfstandig te wonen. De binnenwanden van alle appartementen worden geleverd met KnaufZeker garantie.

Maximaal wooncomfort

De Brede Zorgschool in Tiel combineert op unieke wijze een aantal voorzieningen voor kinderen die speciaal onderwijs nodig hebben. Voor deze kinderen is een rustige leeromgeving met weinig prikkels bevorderend voor de leerprestaties en toekomstige mogelijkheden in de maatschappij.

Naast de zorgschool zijn appartementen gebouwd waar jongeren getraind kunnen worden in het aanleren van vaardigheden om zelfstandig te wonen. Bij Knauf vinden wij dat iedereen een ideale leefomgeving verdient en wij leverden voor dit project geschikte binnenwanden die zorgen voor maximaal comfort voor de eindgebruikers.

In overleg met bouwbedrijf De Vree en Sliepen en Van Ginkel Afbouw (die alle binnenwanden heeft gemonteerd) is ervoor gekozen om onder KnaufZeker te werken.

Betrokken partijen

Opdrachtgever
Gemeente Tiel, Onderwijsgroep Punt Speciaal, Stichting Volkshuisvesting Tiel en 's Heeren Loo Zorggroep

Architect
Architectenbureau Visser en Bouwman

Aannemer
De Vree en Sliepen Bouwbedrijf

Verwerker
Van Ginkel Afbouw, Renswoude


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht