Nieuw hoofdkantoor AFAS in Leusden

#{ activePublicationText }

Naar verwachting wordt rond de jaarwisseling van 2020-2021 het nieuwe hoofdkantoor van AFAS in Leusden in gebruik genomen. Het is niet zomaar een kantoor dat straks ruim 700 werknemers van werkruimte gaat voorzien, maar een compleet Experience Center. Met naast het zeven verdiepingen tellende kantoor en aan het zicht onttrokken garage, ook een theater (‘dome’) met plaats voor ruim 800 bezoekers, en een restaurant waar na opening bijna 700 personen kunnen eten.

Een indrukwekkend bouwwerk

Knauf heeft voor deze aansprekende locatie verschillende wand en plafond systemen geadviseerd die elk aan specifieke eisen tegemoet komen. Met de producten Diamond Board, Cleaneo UFF 8/15/20Rplus met zwart vlies en Akoestifit glaswol en natuurlijk de standaard A-plaat, hebben we bij kunnen dragen aan: brandwerendheid, geluidsisolatie en –absorptie hardheid en stootvastheid.

Met onze bouwpartners Dura Vermeer en Mullerafbouwgroep werken we graag in een vroeg stadium samen om aan de vereisten te voldoen. Zo kunnen we het beste advies geven, dat uitvloeit in een gedetailleerd projectboek. Ook is er voor dit project een proefopstelling gemaakt zodat de klant de opgebouwde wand in de ­­­praktijk kan zien en testen. Tenslotte bieden we bouwplaatsbegeleiding en verrichten we inspecties tijdens het werk. Zo ontstaat er een zinvolle samenwerking en een resultaat waar iedereen trots op kan zijn.

Prestaties

 brandwerend geluidsabsorberend hardheid sterkte luchtzuiverend stralingwerend

Betrokken partijen

Hoofd opdrachtgever
Afas

Architect
Steef van der Veldt
Just Architects

Aannemer
Dura Vermeer

Verwerker
Mullerafbouwgroup

Geleverd via handel
B+M

Meer weten?

Jacco van 't Hof
Projectadviseur

0653105709
[email protected]

#{ translations.title }