Villa Noord-Holland

Een jaren dertig villa in Noord-Holland is compleet gerenoveerd, met een prachtig eindresultaat. Zowel esthetisch is de verandering enorm, maar ook energetisch is er veel aan de villa gedaan. Naast dakisolatie is ook de complete gevel voorzien van het Skin gevelisolatiesysteem. Daarbij is bij de afwerking rekening gehouden met de wens om de landelijke uitstraling te behouden.

Renovatie villa met esthetisch én energetisch topresultaat

In Noord-Holland staat een villa uit 1932. Deze is compleet gerenoveerd, zowel binnen als buiten, met een prachtig eindresultaat. Het belangrijkste uitgangspunt was om de villa qua isolatie helemaal anno 2015 te maken, met behoud van de landelijke uitstraling.

Door toepassing van Knauf Skin is de gevel van de villa "ingepakt" met isolatie, waardoor het weglekken van energie uit de woning tot het verleden behoort. Het gevelisolatiesysteem is afgewerkt met Knauf SM 700 PRO en Protect verf. Er is speciaal gekozen voor SM 700 PRO in plaats van spachtelputz, omdat het laatste in de jaren dertig niet gebruikelijk was om toe te passen. Met SM 700 PRO is de uitstraling van de jaren dertig zoveel mogelijk benaderd. De bewoners kunnen nu genieten van een mooie, comfortabele en energiezuinige woning.

Meer weten?

Tim de Boer
Commercieel Technisch Adviseur Stucsystemen

0625032447
tim.deboer@knauf.nl

Betrokken partijen

Architect
Bouwburo rood-hart, De Rijp

Aannemer
Aannemersbedrijf M. Duinmaijer, De Rijp

Verwerker
Kes Afbouwbedrijf, Volendam

Prestaties

  • Thermisch isolerend

Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht