Sluit
Menu

Voorzet- & schachtwanden

Knauf schachtwanden worden indien nodig voorzien van dubbele stijlen. Deze zorgen ervoor dat eventueel voor de brandwerendheid benodigde steenwol altijd op zijn plaats blijft of dat de wand hoger gebouwd kan worden. Als alternatief zijn schachtwanden met Knauf Fireboard mogelijk. Het standaard Knauf assortiment voorziet in makkelijk op te bouwen schachtwanden met een brandwerendheidsprestatie van 30, 60 of 90 minuten tot een hoogte van 6,7 m.

Overzicht van de onderstaande systemen + afbeelding:

EI30

W628B of W629 wanden met éénzijdig 2 lagen 12,5 mm DF-plaat of Diamond Board

EI60

W628B of W629 wanden met éénzijdig 2 lagen 15 mm DF-plaat of Diamond Board of 3 lagen van 12,5 mm

EI90

W629 wanden met 2 lagen 25 mm Fireboard en steenwol, of W635 wanden met twee lagen 15 mm DF-plaat of Diamond Board, steenwol en een extra spouwplaat van 12,5 mm DF-plaat

 

Compleet advies

Naast adviezen over de opbouw van wandsystemen, kan Knauf ook voorzien in het adviseren over oplossingen voor doorvoeren, aansluitingen, brandkleppen en andere aansluitingen in de wanden zonder verlies van brandwerendheid.

Bij Knauf heeft de afdeling Techniek een actuele database aan uitgewerkte details waarin diverse aansluitingen en doorvoeren staan uitgewerkt. Mocht dit niet direct een antwoord geven op uw vraag, dan zoeken we ook graag voor u verder bij bijvoorbeeld onze partners.