Knauf StucBeton

supersnel, supereasy, supermooi

Met Knauf StucBeton kies je voor een makkelijk en snel te verwerken product met een gegarandeerd mooi eindresultaat

Werken met onze Knauf StucBeton producten heeft alleen maar voordelen voor jou als vakman. Het biedt je alles om in een handomdraai een state-of-the-art betonlook te creëren voor je klanten. Met keuze uit acht trendy kleuren, passend in elke omgeving en elke ruimte. KNAUF ERAUF, KLAAR!

Knauf StucBeton is een decoratieve afwerkingspleister met een minimale dikte. Het waterdichte, pasteuze product is niet alleen makkelijk en snel te verwerken, maar ook uitermate geschikt voor de natte ruimte. Door de hoge hechtkracht kun je Knauf StucBeton op diverse soorten ondergrond verwerken: watervast multiplex, tegels, gipsplaat en gips- en cementgebonden ondergronden.

De verwerking gebeurt handmatig in verschillende lagen. In het instructieboekje leggen we alle stappen in detail uit. Kijk voor de meest recente informatie ook naar het technisch blad. Je kunt natuurlijk ook de Knauf StucBeton verwerkingsvideo’s bekijken en/of je inschrijven voor een masterclass op onze Knauf Akademie. Dan leggen onze trainers je in detail uit waar je op moet letten en ga je daarna meteen zelf met het product aan de slag.

Al onze StucBeton producten zijn gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit en volledig op elkaar afgestemd. Daarom geven we je graag onze KnaufZeker Hechtingsgarantie.

Knauf StucBeton