StucMasters 2017

Knauf introduceert StucMasters, een online tv-programma waarin vier stukadoors strijden om de titel van ‘StucMaster 2017’. In iedere uitzending wordt aandacht besteed aan de diversiteit van het beroep stukadoor: wat moet je allemaal kunnen om een professionele stukadoor te zijn? StucMasters laat heel Nederland zien hoe prachtig het stukadoorsvak is!

Bekijk hieronder de finale aflevering van StucMasters 2017.

 

StucMasters is leuke tv en elke uitzending biedt humor, spanning, know-how en vermaak. Het vakmanschap komt natuurlijk prominent in beeld, want het doel is om jongeren te laten kiezen voor het beroep van stukadoor.

In alle uitzendingen daagt presentatrice Bobbie Bodt de deelnemers uit; je wordt niet zomaar StucMaster ’17. De jury legt de lat hoog. Dit levert een pittige en uitdagende strijd op.

 

De kandidaten

Coen de Koning - J.P de Koning B.V.

Stukadoor Coen de Koning is samen met zijn oom Edwin eigenaar van stukadoorsbedrijf J.P. De Koning B.V. in Purmerend. We liepen een dagje mee in het bedrijf met zijn oom.

Bekijk het artikel

Stan Vissers – Stucadoorsbedrijf L&L B.V.

Aanstormend Stuc talent en winnaar van Skills Heroes Nederland 2017. Werkt nu bij Stucadoorsbedrijf L&L in 's Hertogenbosch.

Henk Essenburg – Henk Essenburg B.V.

Ervaren stukadoor uit het oosten van het land. We zijn een keer een dag met hem op pad gegaan.

Bekijk het artikel

Dogan Kucukakin – Held B.V.

Top stukadoor uit Almere. Samen met zijn team verricht hij alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Begin dit jaar hebben we een dagje met hem meegekeken.

Bekijk het artikel

 

 De jury

Bart Briels

Voorzitter hoofdsector Stukadoren & Afbouw van NOA.

Meer informatie

 

Arja Prikken

Business consultant en coach voor organisaties die klantgerichter willen werken. Ze leert mensen écht luisteren naar klanten, zodat ze veel beter in staat zijn om aan te sluiten bij hun wensen en behoeften en uiteindelijk succesvoller te zijn in verkoop.

Meer informatie

 

Machiel Hopman

Architect en manager director bij Consort Architects, een internationaal opererend full service architectenbureau in Rotterdam. Met een team van 25 personen hebben ze alle expertise in huis op het uitdagende terrein van ontwerp, bouwmanagement en bouwtechniek.

Meer informatie

 

Delen = fijn!

Kijk en deel de afleveringen via je eigen sociale netwerken of bijvoorbeeld via whatsapp. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat StucMasters een groot succes wordt en dat Nederland een mooi beeld krijgt van het fantastische stukadoorsvak. Heel Holland stuct! Help je mee?

Bekijk de uitzendingen

26 oktober 1e uitzending
9 november 2e uitzending
23 november 3e uitzending
7 december 4e uitzending

 

Bekijk de trailer


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht