Sluit
Menu

BoWall Cave C37,5-070

Sponningsysteem met geringe diepte en enkelvoudige kabelruimte, voor houtskeletbouw, staalframebouw en wandbekledingen

BoWall wanden hebben een permanent bereikbare installatieruimte, waardoor installaties niet tijdens de bouw hoeven te worden aangebracht, maar tegen de oplevering. Installaties kunnen bovendien naar behoefte worden gedimensioneerd en te allen tijde worden aangepast zonder hak- en breekwerk. BoWall Cave systemen zijn volledig compatibel met Bowall scheidingswandsystemen.

Het Knauf BoWall Cave-systeem C37,5-070 kan zowel onder- als bovenaan worden toegepast aan de binnenzijde van gevels of in binnenwanden in houtskeletbouw of staalframebouw. Het kant-en-klare profiel wordt aangebracht in een sponning van 37,5 mm diep en 72 mm hoog. Het bouwelement moet met één laag gipsbeplating van maximaal 15,0 mm dik zijn uitgevoerd. Daarnaast kan men C37,5-070 ook toepassen in combinatie met een bekleding van gipsplaten op verticale regels, ook tegen andere typen wanden of gevels. Houd daarbij echter rekening met de maximale diepte van inbouwdozen van 37,5 mm. 

Het Bowall Cave systeem wordt afgewerkt met een verwijderbare plint van metaal of hout.

 

Afwerking

Het Knauf BoWall Cave-systeem C37,5-070 kan naar keuze worden afgewerkt met een conventionele houten plint op een plinthouder (SHA-A12-043) of een gecoat metalen plintdeksel met bijbehorend hoekprofieltje (SFA-A12-070 en FPA-A12-000), eventueel in combinatie met een vaste plint aan de dichte zijde bij scheidingswanden (SFA-A00-091).