Sluit
Menu

W111: Aquapanel Cement Board Indoor wand

De scheidingswand voor extreem natte ruimtes

Waterbestendige wand voor in extreem natte ruimten. Als ondergrond voor wandtegels of pleisterwerk met de vochtbestendige Aquapanel Voeg- en Afwerkmortel wit. 

Algemene eigenschappen
W111 met Aquapanel Cement Board Indoor: Waterbestendige wand, met een enkelvoudig stalen frame en één laag Aquapanel Cementboard Indoor biedt al 30 minuten brandwerendheid en een redelijke geluidsisolatie. De geluidsisolatie wordt verbeterd wanneer men een versie kiest met minerale wol in de spouw. De bevestigingsmogelijkheden voor voorwerpen worden vaak onderschat. Toch kan met een goede holle wandplug al een voorwerp van 30 kg worden opgehangen.

Plaat eigenschappen
Aquapanel Cement Board Indoor is een 12,5 mm dikke plaat op basis van Portlandcement met zuiver minerale toeslagstoffen, waardoor de plaat volledig vochtongevoelig, schimmelbestendig en onbrandbaar is. Beide zijden voorzien van een wapening van glasvezelweefsel, die rondom de langskanten doorloopt (EasyEdge) zodat de langskanten vriendelijk zijn om vast te pakken. Aquapanel Cement Board Indoor is buigbaar ten behoeve van ronde constructies.