W111: Aquapanel Cement Board Indoor wand

De scheidingswand voor extreem natte ruimtes

Waterbestendige wand voor in extreem natte ruimten. Als ondergrond voor wandtegels of pleisterwerk met de vochtbestendige Aquapanel Voeg- en Afwerkmortel wit. 

Prestaties

  • Brandwerend
  • Waterbestendig

Algemene eigenschappen
W111 met Aquapanel Cement Board Indoor: Waterbestendige wand, met een enkelvoudig stalen frame en één laag Aquapanel Cementboard Indoor biedt al 30 minuten brandwerendheid en een redelijke geluidsisolatie. De geluidsisolatie wordt verbeterd wanneer men een versie kiest met minerale wol in de spouw. De bevestigingsmogelijkheden voor voorwerpen worden vaak onderschat. Toch kan met een goede holle wandplug al een voorwerp van 30 kg worden opgehangen.

Plaat eigenschappen
Aquapanel Cement Board Indoor is een 12,5 mm dikke plaat op basis van Portlandcement met zuiver minerale toeslagstoffen, waardoor de plaat volledig vochtongevoelig, schimmelbestendig en onbrandbaar is. Beide zijden voorzien van een wapening van glasvezelweefsel, die rondom de langskanten doorloopt (EasyEdge) zodat de langskanten vriendelijk zijn om vast te pakken. Aquapanel Cement Board Indoor is buigbaar ten behoeve van ronde constructies.


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer en Privacy

Colofon
Website door Zicht