Technische ondersteuning

We bieden technische diensten op maat, waarmee we onze bouwpartners ontzorgen en zekerheid bieden. Denk daarbij aan adviezen, slimme wijzers, details en BIM-ondersteuning.

Calculators en (systeem)wijzers

We maken het graag zo gemakkelijk mogelijk om de juiste systemen en producten te kiezen. Daarom hebben we wijzers ontwikkeld, waarmee je direct ziet welke oplossing in jouw situatie toegepast kan worden. En voldoet aan de gestelde eisen. 

Commercieel Technisch Adviseurs

Onze Commercieel Technisch Adviseurs geven zowel mondeling als schriftelijk deskundig advies. In een schriftelijk advies staat voor een specifiek project tot in detail beschreven welke handelingen gedaan moeten worden om tot een kwalitatief goed eindresultaat te komen. Het gehele project wordt daarbij onder de loep genomen. Knauf geeft automatisch volledige garantie op elk project waar het schriftelijke advies is gevolgd. Wil je advies van Knauf? Neem dan contact op met de Commercieel Technisch Adviseur in jouw regio.

BIM ondersteuning

Efficienter werken via één centraal model, dat kan met BIM. Het BIM-model is een complete digitale maquette, waarin alle afzonderlijke partijen hun eigen onderdeel in het virtuele bouwwerk zetten. Het bouwwerk komt in al zijn levensfasen eerst digitaal tot 'leven' voordat het daadwerkelijk gebouwd gaat worden. Hierdoor kunnen fouten vroegtijdig aan het licht komen. Wat uiteindelijk leidt tot lagere faalkosten en een efficiënter bouwproces.


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer | Privacy | Voorwaarden

Colofon
Website door Zicht