Onze trainingen

Trainingsaanbod Knauf Akademie

Door de coronamaatregelen was het helaas voor lange tijd niet mogelijk om praktijktrainingen aan te bieden in de Knauf Akademie. In het afgelopen jaar moest de inhoud van onze opleidingen volledig herzien worden, zodat we een programma konden aanbieden passend bij de coronamaatregelen. We zijn erg enthousiast dat we nu wel weer trainingen en cursussen kunnen aanbieden in de Akademie.

Training Gipsspuitmachines

In één dag leer je werken met een gipsspuitmachine en leer je over de bijbehorende producten. Zodat je straks sneller en gemakkelijker meters kunt maken! Aan de hand van een theorie- en praktijktraining leert één van onze professionele PFT-trainers je alles over het werken met een gipsspuitmachine.

Bekijk trainingsdata

Training Gieten met de Ritmo

Aan de hand van een theorie- en praktijktraining leert één van onze professionele PFT-trainers je alles over het gieten met één van de Ritmo machines. Het theoriegedeelte is kort en krachtig. Je leert over Knauf PFT, het assortiment en de werking van de machines. Hierna ga je zelf aan de slag tijdens de praktijktraining.

Bekijk trainingsdata