Vestigingen

Hoofdkantoor Utrecht

Sinds1982 hebben wij onze vaste vestigingsplaats aan de Mesonweg in Utrecht. Een locatie met grote buitenruimte waar wij dagelijks onze klanten, transporteurs en leveranciers verwelkomen. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en denken graag met je mee in oplossingen.

Op ons hoofdkantoor vind je de afdelingen verkoop, customer services, inkoop & logistiek, magazijn, administratie, techniek en marketing. Daarnaast is hier ook de Knauf Akademie gevestigd.

Adres
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11

Knauf Utrecht hoofdkantoor

 

Distributiecentrum Utrecht

De distributie van Knauf is snel en flexibel. Dat komt mede doordat ons distributiecentrum is gelegen op een unieke locatie: midden in Nederland, aan een belangrijke waterweg, direct aan de A2 en vlakbij de A12, A27 en A28.

Het team van ons distributiecentrum staat voor een hoge uitleveringsgraad en een snelle levering op maat. Het distributiecentrum ligt naast ons hoofdkantoor waardoor de lijnen met de afdeling logistiek kort zijn. Er kan snel gehandeld worden als dat nodig is.

De distributie vindt plaats via de weg, maar ook via het water: sinds eind 2010 ontvangt Knauf in Utrecht gipsblokken per schip. Maar liefst 2000 pallets (60 vrachtwagens!) per keer worden via de binnenvaart aangeleverd vanuit de productielocatie in België. Wij willen hiermee een positieve bijdrage leveren aan het milieu en vermindering van de verkeersdruk op de weg.

Adres
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11

Blokkenboot Utrecht

 

Gipskartonplatenfabriek Oosterhout

Onze productielocatie in Oosterhout is één van de modernste gipskartonplatenfabrieken ter wereld. Hier worden dagelijks volgens de nieuwste technieken onze kwaliteitsplaten geproduceerd. De korte aanvoerroutes en de efficiënte productielijn dragen bij aan duurzaamheid en optimalisatie van de logistieke dienstverlening aan onze klanten. 

Knauf Oosterhout is ISO14001 gecertificeerd. Dit milieumanagementsysteem zorgt ervoor dat de milieu-impact van onze bedrijfsvoering inzichtelijk is, beheerst wordt en waar mogelijk kan worden verminderd.

Certificaat ISO 14001

Adres
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Vestiging Knauf Oosterhout

 

Wereldwijd Vertegenwoordigd

In de jaren 90 groeit Knauf uit tot het wereldwijde concern. We breidden het aantal vestigingen in Oost-Europa en de Verenigde Staten uit en startten locaties in Zuid-Europa, Rusland, Azië en Zuid-Amerika. Knauf heeft nu 250 productiefaciliteiten, verkooporganisaties in 86 landen en ruim 35.000 medewerkers wereldwijd.

Op de wereldkaart hieronder zie je alle vestigingen van de Knauf Group.

Wereldkaart Knauf